Tre sekunder - Anders Roslund

Tre sekunder

By Anders Roslund

  • Release Date: 2018-06-01
  • Genre: Krimis und Thriller
  • Size: 1.46 MB

Alternative Downloads

Server Link Speed
Mirror [#1] Tre sekunder.pdf 32,938 KB/Sec
Mirror [#2] Tre sekunder.pdf 37,951 KB/Sec
Mirror [#3] Tre sekunder.pdf 49,206 KB/Sec

Description

Piet Hoffmann lever et dobbeltliv. Et med sin elskede kone og to små sønner, og et andet, hemmeligt, hvor han hver dag risikerer at miste alt. Hoffmann er som svensk politis mest succesrige undercoveragent nået til tops i den kriminelle verden. På ordre fra både politiet og den polske mafia skal han nu forsøge at infiltrere Sveriges sikreste fængsel. Bliver han afsløret, er han lige farlig for begge sine arbejdsgivere. Han er alene og kan ikke stole på nogen.
Kommissær Ewert Grens bliver involveret i Piet Hoffmans livsfarlige spil uden at vide, hvem han er. Grens bliver tvunget til at vælge, om Hoffmann skal dø.
Kun tre sekunder adskiller liv og død. ANDERS ROSLUND, født 1961, er journalist og forfatter. Han er tidligere redaktionschef på SVT, og har som avisreporter især skrevet om sociale og kriminelle forhold.
BÖRGE HELLSTRÖM, 1957-2017, begyndte sin karriere som hårdkogt kriminel. Senere var han med til at starte organisationen KRIS (Kriminellas Revansch i Samhället), hvor han arbejdede med at rehabilitere kriminelle og stofmisbrugere.

keyboard_arrow_up