Tre minutter - Anders Roslund

Tre minutter

By Anders Roslund

  • Release Date: 2018-06-26
  • Genre: Krimis und Thriller
  • Size: 1.39 MB

Alternative Downloads

Server Link Speed
Mirror [#1] Tre minutter.pdf 46,607 KB/Sec
Mirror [#2] Tre minutter.pdf 34,792 KB/Sec
Mirror [#3] Tre minutter.pdf 22,795 KB/Sec

Description

COLOMBIA
Piet Hoffmann arbejder som livvagt for El Mestizo, en livsfarlig, skruppelløs narkoforbryder. Hoffmann er det eneste menneske, El Mestizo stoler på. Hvad han ikke ved er, at Hoffmann arbejder undercover for den amerikanske regering.
USA
Kampen mod narkokartellerne i Colombia ledes fra inderkredsen i Det Hvide Hus. Lederen af kampen er nummer tre på rangstigen, lige efter præsidenten og vicepræsidenten. Han rejser til Colombia for at vise sin styrke og motivere sine soldater. Det skulle han aldrig have gjort.
SVERIGE
Kommissær Ewert Grens får en hemmelig opgave af sin chef. Noget er gået helt galt i Colombia. En svensk statsborger, der arbejder undercover, er indblandet. Grens og Hoffmann har mødt hinanden før – men denne gang er de på samme side.
ANDERS ROSLUND, født 1961, er journalist og forfatter. Han er tidligere redaktionschef på SVT, og har som avisreporter især skrevet om sociale og kriminelle forhold.
BÖRGE HELLSTRÖM, 1957-2017, begyndte sin karriere som hårdkogt kriminel. Senere var han med til at starte organisationen KRIS (Kriminellas Revansch i Samhället), hvor han arbejdede med at rehabilitere kriminelle og stofmisbrugere.

keyboard_arrow_up